Buna ziua tuturor
In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut apel.
Azi 29.03.2016 am primit citatia pentru data de 08.06.2016 insa nu am primit pana acum cererea de apel formulata de angajator.
Pot sa mai fac ceva pentru a obtine aceasta cerere in vederea forumlarii unei intimpinari?
Va multumesc
Sa mergeti la arhiva si sa faceti copie din dosar.
Faceti cererea de repunere in termenul de formulare al intampinarii, motivate de faptul ca nu vi s-a comunicat cererea de apel si totodata formulat intampinare. Trimiteti-le pe amandoua la dosar.
Vorbiti un pic cam tehnic. Iata ce am inteles:
Formulez o cerere de amanare a termenului de judecata si o solicitare a cererii de apel
E corect ce am inteles?
1.Formulati cerere de repunere in termenul de depunere a intampinarii aratand ca nu au fost respectate preved. art.471(5)NCPC privind comunicarea cererii de apel,respectiv a motivelor de apel.Este obligatia presedintelui instantei care care a pronuntat hotararea atacata.
2.Puteti merge la arhiva instantei si solicitati copie dupa apel si motivele de apel.
Va multumesc pentru raspuns. M-am edificat in ceea ce priveste repunerea in termen.
Deci daca hotararea a fost data de tribunalul Bucuresti eu voi depune acesta cerere tot catre tribunalul Bucuresti sau catre curtea de apel?
Va multumesc anticipat.
Si arhiva si cerere la CA, cea care v-a trimis citatia. Daca tot ajungeti la arhiva, verificati procedura de comunicare a actiunii de apel. De altfel ar fi bine sa faceti o copie la TOT ce gasiti in dosar, de la cererea de apel incolo. Va trebui sa motivati ceea ce v-a spus dl av Popescu, mai sus.
Raspuns apel
aldorin
Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti a facut apel la cererea de judecata privind recalcularea pensiei, ce trebuie sa fac in calitate de reclamant. Va ... (vezi toată discuția)