avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract lege 112/95 versus proces revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract lege 112/95 versus proces revendicare

Buna ziua ,
Am urmatoarea situatie juridica:
am cumparat o locuinta in baza Legii nr.112/95. Ulterior ,in baza unei hotararii judecatoresti definitive si irevocabile,in anul 2012, mi s-a anulat contractul de vanzare-cumparare(rea credinta=lipsa minime diligente).
Intre timp , in noiembrie 2013,am primit prin executor judecatoresc o notificare de evacuare a locuintei, persoana indreptatita detinand deja o dispozitie pe Legea 10, de punere in posesie ,emisa de PMB.
In anul 2007 , in timpul judecarii dosarului de anulare, persoana indreptatita a initiat un proces de revendicare ,care a fost suspendat pana la solutionarea primului dosar. In luna decembrie 2013 , instanta a repus pe rol dosarul de revendicare continuind judecarea.Ridicarea suspendarii s-a facut in baza sentintei definitive si irevocabile de anulare a contractului pe Legea 112.Instanta de fond a dat o hotarare la acelasi termen cu ridicarea suspendarii , de admitere a cauzei(nu avem inca redactarea hotararii). Din punctul meu de vedere ,dosarul de revendicare nu mai are obiect ,atata timp cat s-a obtinut o dispozitie de punere in posesie si s-a trimis o notificare de evacuare !? Care poate fi substratul continuarii de catre persoana indreptatita a acestui proces ?
Cu multumiri anticipate !

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie claste claste Am o hotarare irevocabila a CA Bucuresti prin care obliga primarul general sa emita o dispozitie in ce priveste o proprietate revendicata care nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Art47/legea10/2001 karmena karmena Tatal meu a depus cerere de cumparare in baza Legii 112/1995 a imobilului in care locuia din 1978, in septembrie 1999.La acea data nu exista nici o notificare ... (vezi toată discuția)
Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)