avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termenul de prescriptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termenul de prescriptie

Am o hotarare irevocabila a CA Bucuresti prin care obliga primarul general sa emita o dispozitie in ce priveste o proprietate revendicata care nu poate fi restituita in natura de la data hotarari 2013 primarul a emis o dispozitie in anul 2015 . Acesta a trecut de prefectura si in prezent este la ANRP.Intrebarea mea este se aplica termen de prescriptie hotarari emisa de C A sau asupra Dispozitiei emisa de PMB?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:25, 5 Decembrie 2016
Buna seara,
Nu, nu se aplica atata timp cat s-a inceput punerea in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie emisa de pmb claste claste Am o dispozitie emisa de catre PMB privind despagubirea unei proprietati ce face obiectul unui dosar de retrocedare ce nu poate fi restitui in natura ... (vezi toată discuția)
Dosar legea 10 la pmb - calcul cota teren aferent bunului GrigoreSerban GrigoreSerban Buna ziua, doresc un punct de vedere, comentariu si eventual sugestii la situatia urmatoare: M-am prezentat in audienta pe 12/7 la PMB pt un dosar L10 (care ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)