avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dispozitie emisa de PMB
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dispozitie emisa de PMB

Am o dispozitie emisa de catre PMB privind despagubirea unei proprietati ce face obiectul unui dosar de retrocedare ce nu poate fi restitui in natura !Intrebare....au termen de prescriptie aceste dispozitii?? In acest moment dosarul este la ANRP
Cel mai recent răspuns: claste , utilizator 00:24, 8 Decembrie 2016
Buna seara,
Va sfatuiesc sa ii notificati prin executor din cand in cand.
Dipozitia a fost emisa in 2015 in baza unei hotarari judecatoresti emisa de CA in 2013 ....mai are importanta termenul de prescriptie ce se aplica hotarari?? Am mai facut niste cereri privind stadiul dosar si cei de la ANRP a raspuns ca termenul legal pentru solutionare este de 60luni....Intrebarea mea este cum as putea formula o notificare ?La obiectul ei ma refer ...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L10/2001. solicit respectuos ajutorul dumneavoastra ... DUNIC DUNIC Sunt intr-o mare dilema. Solicit respectuos ajutorul dumneavoastra cu o informatie referitoare la urmatoarea problema: in Bucuresti, dupa 01.01.17 a existat un ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri pentru un dosar de retrocedare bogdan_gabriela bogdan_gabriela Buna ziua! In anul 2011 am castigat definitiv si irevocabil un proces de retrocedare pentru casa mamei mele, care a fost demolata in timpul regimului ... (vezi toată discuția)
Cum procedez lipsa nejustificata inaintare dosar catre anrp solutionare dispozitie despagubiri legea 10/2001 mateiconstandan mateiconstandan Care este procedura legala de urmat in situatia in care PMB a emis in anul 2005 o Dispozitie de acordare masuri reparatorii in baza Legii 10/2001 , dar, ... (vezi toată discuția)