Buna ziua. Am si eu o intrebare: la data de 1 martie 2014 mi-am inceput serviciul cu contract de munca pe 5 ore (500 lei salariu), in luna noiembrie urmeaza sa nasc :) .
Intrebarea este : primesc indemnizatia de crestere a copilului? Ce trebuie sa fac? Sper sa primesc un raspuns curand. Va multumesc anticipat!
1. De concediu pentru crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta beneficiaza numai unul din parinti, nu alte rude.
2. CCC si indemnizatia aferenta nu sunt conditionate de plata contributiilor si a impozitelor ci numai de obtinerea de venituri profeionale (din prestarea unei activitati).
Ok , va multumesc pentru raspunsuri. Sper totusi sa se mai schimbe ceva pana am sa nasc :)) Tinand cont ca e vorba doar de 3 luni diferenta :) . Dar pana la urma copilul sa fie sanatos :) . O zi frumoasa!
din pacate de cand am iesit din somaj (acum 2 ani-am avut somaj pentru 12 clase terminate) nu mi-am gasit de munca. Intre timp am facut si uin curs pentru someri (anul trecut) dar abea acum am gasit de munca. Mentionez ca e si singurul meu loc de munca. Nu am mai lucrat pana acum.
Concediu prenatal
takytaky1
o colega este venita din prenatal in septembrie si ar vrea sa mai faca un copil.cat timp trebuie sa lucreze pana sa nasca al doilea copil?trebuie sa aiba 12 ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog!
gentiana2
Buna ziua.Va mai deranjez cu o intrebare.Cum spuneam si data trecuta sunt eleva la posticeala,domeniul asisten de farmacie anul 3 si sunt insarcinata.Din cate ... (vezi toată discuția)