avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Administrare Site Web
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Administrare Site Web

Buna ziua,

Tocmai am inregistrat o firma, a carei angajati se vor ocupa de administrarea unui website ( stiri ).

Vroiam sa intreb daca urmatorul cod CAEN este ales bine:

Activitati ale portalurilor web 6312

Ideea este ca profitul companiei va veni din vanzarea de publicitate si nu stiu ce anume trebuie sa apara pe factura atunci cand voi factura.

O alta intrebare este: Site-ul de care ne ocupam este pe numele unei persoane fizice. Trebuie refacturat catre firma de catre hosting, ca sa devina proprietatea companiei ?

Multumesc,
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare spatiu pe site miniabc miniabc Buna ziua, am o firma a carei activitate principala este comertul electronic (4791) pentru ca am un magazin online cu produse pentru copii. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. ... Nomenas Nomenas Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. Acestea ar fi: 1. Ca PFA trebuie cod caen pentru a detine un website in care imi descriu ... (vezi toată discuția)
Cod sau coduri caen pentru orice tip de publicitate online? memenet memenet Am si eu o mare dilema: sa zicem ca: 1. am o serie de site-uri, directoare pentru indexarea site-urilor. A fost gratuita inscrierea in ele...as dori ca ... (vezi toată discuția)