avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de niste ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. ...

Buna ziua!

As avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. Acestea ar fi:

1. Ca PFA trebuie cod caen pentru a detine un website in care imi descriu ce fel de servicii pot oferii, fara a pune un pret?

2. Daca pun pret, atunci presupun ca ar trebui cod caen pentru comert online, ceea ce eu as vrea sa evit.

3. Are legatura cu prima intrebare, codul caen "6312" spune ca are legatura cu site-uri web care actioneaza ca portaluri pentru internet (ex. google, youtube) sau pentru a genera si intretine baze de date extensibile cu adrese internet (ex. hostare web). Deci nu s-ar incadra codul asta caen logic vorbind doar pentru ce as vrea eu.

As vrea sa fiu lamurit, pentru ca tehnic vorbind, unele coduri o dau pe langa, fara sa explice, fiind nevoit uneori sa mergi la ghicite.

P.S. Nu gasesc nici unde ce tip de curs ar fi nevoie pentru a putea pune pe PFA aceste coduri, in caz ca as avea nevoie. Am un certificat de calificare pentru "Tehnician operator tehnica de calcul", dar nu stiu la ce coduri caen as avea acces.
Ultima modificare: Vineri, 24 Decembrie 2021
Nomenas, utilizator

Alte discuții în legătură

Administrarea unui site de dating prin intermediul unui pfa? Mesersmith Mesersmith Exista posibilitatea de a administra un site de dating prin intermediul unui PFA? Se presupune existenta unor venituri platite prin carduri si presupun si eu ... (vezi toată discuția)
Cod caen platforma de social media? robertg92 robertg92 Context: Fiind programator ma gandeam sa imi creez propia platforma de \'social media\', ceva simplu, unde oamenii pot creea si citii articole.(un fel de ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)