avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Administrarea unui site de dating prin intermediul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Administrarea unui site de dating prin intermediul unui pfa?

Exista posibilitatea de a administra un site de dating prin intermediul unui PFA?
Se presupune existenta unor venituri platite prin carduri si presupun si eu ca ar trebui contabilizate cumva.
Daca se poate, care ar fi codul caen?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 11:57, 19 Aprilie 2023
Cod CAEN 6312 - Activități ale portalurilor web
Această clasă include:

operarea site-urilor web care folosesc un motor de căutare pentru a genera și întreține bazele de date extensibile cu adrese Internet, într-un format ușor de căutat
operarea altor site-uri web care acționează ca portaluri pentru Internet, cum sunt site-urile media care oferă un conținut actualizat periodic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen platforma de social media? robertg92 robertg92 Context: Fiind programator ma gandeam sa imi creez propia platforma de \'social media\', ceva simplu, unde oamenii pot creea si citii articole.(un fel de ... (vezi toată discuția)
Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. ... Nomenas Nomenas Buna ziua! As avea cateva intrebari legate de niste coduri caen. Acestea ar fi: 1. Ca PFA trebuie cod caen pentru a detine un website in care imi descriu ... (vezi toată discuția)