avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Preturi foarte mari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Preturi foarte mari

Buna zua!
Unde pot sa reclam si eu o firma care practica preturi mai mari decat a declarat ca are adaos comercial.Adica adaosul declarat este de 300% iar firma are preturi si cu 900% mai mari.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:33, 13 Martie 2014
Buna seara,

[ link extern ] /

Respect,
Dan Preda.
multumesc Dan!
Pretul se formeaza liber pe piata - Legea concurentei. Acelasi agent economic poate stabili preturi preferentiale la vanzare. Aceasta este parerea mea dupa am citit mai multe legi in domeniu. Dar este interpretabila legea... Ca in toata Romania....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ContSters95382 ContSters95382 Buna ziua, lucrez in domeniul vanzarilor de produse industriale,piese de schimb,etc. de vreo 10 ani, am avut un grup destul de numeros de clienti pana acum ... (vezi toată discuția)
Adaos com ADI.D ADI.D O SC ARE VOIE DIN PCT DE VEDERE LEGAL SA COMERCIALIZEZE PRODUSE CU APROAPE 1000%ADAOS COMERCIAL ? (vezi toată discuția)