avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Am urmatoarea nelamurire. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma.
Firma incheie contracte de cesiune prin care isi cedeaza dreptul de a incasa contravaloarea serviciilor prestate unei alte firme. Ulterior primesc mai multe adrese de infiintare a popririi pe sumele datorate. Intrebarea este cui ar trebui sa fac plata? Respect contractele de cesiune sau onorez poprirea.
Cel mai recent răspuns: madalinabor , utilizator 20:46, 11 Martie 2014
Respectati adresele de infiintare a popririi.
In cazul in care nu respect adresele de infiintare a popririi si onorez cesiunea de creanta care a fost datata inaintea adresei de infintare a popririi, ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Cesiunea de creante anca banciu anca banciu buna. Daca o societate X la care aveam o datorie a cedat creantele unei alte soc Y printr-un contract de cesiune dar anterior acestui contract am primit ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara preluata de recuperatori stef_56 stef_56 Am luat un credit de la cec in 2007 pe care nu l-am putut achita la vremea crizei si pentru ca aveam asigurare, cec-ul a executat asiguratorul si datoria fata ... (vezi toată discuția)