avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Promisiune imobil ce urmeaza a fi executat
Discuție deschisă în Executare silită

Promisiune imobil ce urmeaza a fi executat

Am un imobil cu ipoteca rang I banca ( credit in derulare ) si ipoteca rang II promisiune vanzare imobil terta persoana ( avans incasat si diferenta ce urmeaza a fi incasata ) ; intrebarea mea este daca se poate executa acest imobil de catre o alta banca, nu cea la care am gajat imobilul, si de la care am contractat un credit fara garantii si am semnat in calitate de fidejusor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters305985 , utilizator 22:43, 12 Martie 2014
da se poate

creditorul ipotecar de rangul II poate la scadenta sa va execute...rangul ipotecii afectand doar distributia pretului obtinut din vanzarea la licitatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un bun ipotecat poate fi executat de altcineva? ianos ianos Daca am apartamentul ipotecat la o i.f.n o alta banca poate sa execute silit acel apartament? (vezi toată discuția)
Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)
Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)