avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit ipotecar Prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit ipotecar Prima casa

Buna seara!Sunt casatorita si am doi copii.Eu sunt studenta la zi,si,ca urmare,nu lucrez.Lucreaza doar sotul,avand un salar de 4000lei.As dori sa stiu daca pot obtine un credit pentru achizitionarea unei case prin programul Prima casa!Am nevoie de girant?pentru ca nu am.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita vrani vrani Buna seara ! As dori sfaturi privind problema mea , care e urmatoarea : sunt casatorita , iar sotul meu a facut un imprumut la banca [editat] bank , fara ... (vezi toată discuția)
Bunuri dupa casatorie Geocrs Geocrs Buna ziua! Intentionez sa ma casatoresc si am achizitionat un apartament prin programul \" Prima Casa \" dar doar pe numele meu( pe numele de fata, fara ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament cumparat in rate ceciliar ceciliar Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la partajul dintre mine si fostul meu sot cu privire la apartamentul pe care l-am achizitionat in rate dupa ... (vezi toată discuția)