avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Gradatie de merit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Gradatie de merit

Buna ziua,
Lucrez in invatamant, sunt titulara.
Din octombrie 2013 sunt in concediu de ingrijire a copilului, teoretic, pana in 30 aprilie 2015.

va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa particip la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit in acest an scolar. Stiu ca am contractul de munca suspendat pentru concediu de ingrijire copil, dar revin la lucru pe parcursul anului scolar 2014-2015.
Cel mai recent răspuns: ContSters119266 , utilizator 16:56, 5 Aprilie 2014
Aveti dreptul sa participati la concurs la intoarcerea din CIC. Oricum nu aveti pentru ce concura, ca anul acesta nu exista gradatii disponibile.
va rog sa imi spuenti unde scrie in lege ca nu am dreptul sa particip acum la concursul pentru obtinerea gradatiei de merit, daca revin la lucru din CIC in septembrie 2014.
Cu tot respectul, nu v-am cerut parerea personala ci cea profesionala.
In Bihor de dau gradatii de merit.
In Codul muncii. Aveti contractul de munca suspendat. Alta era situatia daca aveati gradatie si intrati in CIC in intervalul de timp in care primeati gradatia.
:offtopic:

Observatiile privind profesionalismul si parerile personale nu conving pe nimeni sa va acorde atentie. Daca reveniti pe acelasi ton, inchid topicul.
Si linistiti-va, ca nici Bihorul nu sta mai bine la gradatii!
puteti inchide topicul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatie de merit-invatamant luminik luminik Un cadru did. prin concurs de dosare, castiga pt urmatorii 5 ani scolari , o gradatie de merit care reprezinta 25% din salariu. Reuseste sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Gradatia de merit in invatamantul prescolar sanda.o sanda.o Buna ziua, In anul 2008 am obtinut gradatia de merit care este valabila 4 ani de zile. 2 ani de zile 2008 - 2010 am fost in concediu ingrijire copil, si ... (vezi toată discuția)