avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributiile rezidentilor romani, care obtin venituri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributiile rezidentilor romani, care obtin venituri in afara tarii

Care sunt contributiile la bugetul de stat, altele decat impozitul pe venit, pentru pesionari, rezidenti romani, care obtin venituri in afara teritoriului Romaniei? Tara unde obtin venituri, are tratat privind evitarea dublei impuneri. Impozitul pe venitul obtinut, este platit in Roamnai.
Ce documente trebuiesc completate, pentru a se declara venitul?

Alte discuții în legătură

Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Impozit venit strainatate dinup dinup Buna ziua, An citit diverse post-uri legate de impozitarea salariului obtinut in strainatate dar doresc un raspuns exact pentru cazul meu. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)