avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

Pot retracta o declaratie scrisa cu privire la numarul de ore lucrate in fata organelor de control de la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 12 Martie 2014
Ati dat declaratia sub presiune ?
exact,ma grabeau sa scriu ,aveam si clienti,iar eu nu am inteles intrebarea corect

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca s-a incheiat un proces verbal si s-a aplicat eventual si o amenda, nu se poate face rettractarea declaratiei date. Se poate face numai in Instanta. Adica se face plangere impotriva procesului verbal de contraventie si dumneavoastra spuneti in plangere, eventual mergeti si ca martor si spuneti ce s-a intamplat
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se poate retracta o astfel de declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta sa judece plangerea a fost mentionata gresit in procesul-verbal de contraventie szigethigheorghe szigethigheorghe agentul constatator al procesului verbal de contraventie,a trecut alta judecatorie pe procesul verbal,la care se face contestatia decit cea care are sub ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul unei plangeri contraventionale dorupintili dorupintili se poate face contestatie la judecatoria bacau pt pv contraventie savarsita in jud botosani ? daca deja am facut-o ce curs juridic va avea ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei locale PETCULESCUMIRCEA PETCULESCUMIRCEA eforie nord parcat cu masina pentru crca 12minute,fara sa cobor din masina,ma trezesc cu un agent al politiei locale,care imi bate agresiv in geam si pe un ton ... (vezi toată discuția)