avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare act constitutiv SRL - asociati straini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare act constitutiv SRL - asociati straini

Buna ziua,

Care sunt pasii care trebuie urmati in modificarea actului constitutiv al unei soc comerciale cu raspundere limitata cu asociati straini?
Mentionez ca actul constitutiv trebuie modificat in urma schimbarii sediului social.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:49, 12 Martie 2014
Pasii sunt urmator:
1. Se redacteaza hotararea AGA de schimbare a sediului social al societatii
2. Se redacteaza noul act constitutiv al societatii, actualizat cu noul sediul social al societatii
3. Se depun aceste decumente la ORC insotite si de urmatorele:
-dovada noului sediul social (dupa caz, extras de carte funciara, contract de inchiriere sau comodat)
-certificatul de inmatriculare a societatii -in original
-certificatul constatator -in original
-declaratia model 3
-cerere + taxe
Nu are nicio relevanta faptul ca societatea are asociati straini. Semnatura acestora va aparea pe actul constitutiv actualizat si pe hotararea AGA.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
juridic dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)