Sunt pfa, neplatitor de tva , activitate taximetrie, si as dori sa inchiriez un loc de parcare pentru practicarea activitatii intr-o locatie.Firma care inchiriaza locul , incheie un contract doar cu o singura firma.
As vrea sa stiu daca eu pot sa inchiriez acest loc pe pfa, si la randul meu sa dau celorlalti colegi ( sunt cam 10 persoane) factura si chitanta pentru locul respectiv, mai putin partea mea. Mentionez ca ceilalti colegi sunt si ei pfa sau s.c.
D.p.d.v. juridic ceea ce doriti dvoastra sa faceti ulterior incheierii contractului de inchiriere se numeste subinchiriere, iar dreptul de a subinchiria trebuie stipulat expres in contractul de inchiriere.
Inchiriere spatiu
ioanaep
Buna ziua,
se poate inchiria un spatiu de la o persoana fizica , iar persoana juridica care inchiriaza spatiul, la randul ei sa il inchirieze mai departe la ... (vezi toată discuția)
Factura
Iael
As vrea sa intreb daca emiterea facturii (in activitatea de prestari servicii ) catre beneficiar -persoana fizica si semnarea acesteia de catre client ... (vezi toată discuția)