Buna ziua,
Daca am facut cerere pentru concediu de odihna si intre timp apare un concediu medical, la terminarea acestuia, se reia automat restul zilelor de concediu de odihna solicitate in cerere sau trebuie facuta alta cerere de concediu de odihna?
Va multumesc.
O zi buna.
Art. 16 alin. (1) din OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate stabileste ca, asiguratii a caror incapacitate temporara de munca a survenit in timpul concediului de odihna sau al concediului fara plata beneficiaza de indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca, concediul de odihna sau fara plata fiind intrerupt, urmand ca zilele neefectuate sa fie reprogramate.
Concediu
andrea_u
Am avut concediu medical de 90 de zile dupa care am luat concediu legal. Dupa ce am efectuat 3 zile de concediu legal pot sa intrerup concediul legal cu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar
ancfd
Va rog sa-mi spuneti daca concediul fara salar (la cerere) din motive de restrangere a activitatii(ne-a fost sugerat) poate fi intrerupt cu concediu ... (vezi toată discuția)