avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenajare mansarda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenajare mansarda

Buna ziua,
as dori sa stiu pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a putea sa amenajez un fost pod intr-o mansarda. Mentionez ca acoperisul era din tigla de lut si l-am schimbat in tabla si ca era in 4 ape si acum e in doua - am primit autorizatie pentru asta . Casa e din chirpici si e construita in 1969 intravilan.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:43, 12 Martie 2014
Consructia re un singur proprietar ?
Daca exista proprietar unic,acesta pentru materializarea interesului sau,acesta trebuie sa desfasoare demersuri pentru executare proiect tehnic,dupa care sa solicite autoritatii locale autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Avand in vedere constructia respectiv chirpici,proiectantul/arhitectul va comunica daca se poate executa mansardarea,care necesita o anumita structura de rezistenta a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Acoperis pentru bloc Andalia Andalia Buna ziua, As avea si eu o intrebare.Locuiesc intr-o asociatie de proproetari constituita din 3 scari si exista vesnica problema a acoperisului.La scara ... (vezi toată discuția)
Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)