avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deducere cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deducere cheltuieli

Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de lumina, securitate, apa etc. sunt pe numele persoanei de la care am inchiriat spatiul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:32, 13 Martie 2014
Trebuie sa vi le refactureze daca e PJ. Daca e pf pe baza de decont de cheltuieli. Nu se deduce tva ul daca nu e pe numele firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli amenajare magazin carmenbn carmenbn Firma a inchiriat un spatiu pt.deschiderea unui magazin alimentar(si a inregistrat PL).A schimbat instalatii sanitare,gresie,faianta,a zugravit,etc(fara a ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli de intretinere pentru spatiu inchiriat alina240 alina240 Buna ziua Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de PJ am inchiriat o cladire de la o persoana fizica, pe baza de contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)