avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

titlu proprietate

BUNA ZIUA!URMATOAREA MEA INTREBARE ESTE:poate primaria sa elibereze titlu de proprietate pe terenuri ce au apartinut domeniului public?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:40, 27 Aprilie 2009
- pe terenuri care apartin in acest moment domeniului public NU;
- pe terenuri care fac parte din izlazul comunal (domeniu privat) NU;
- pe terenuri care au apartinut domeniului public dar, in acest moment, au fost trecute in domeniul privat si au fost puse la dispozitia comisiei locale de fond funciar - DA ( a se vedea respectarea procedurii prevazute de legea 213/1998 si motivatia pentru care s-a facut schimbarea de regim juridic);
multumesc!dar cum pot afla daca a fost respectata legea si daca pot solicita de la primarie un certificat din care sa reiese daca s-a facut trecerea de la dom.pub. la dom.priv.
Care este interesul dvs. fata de terenul respectiv? Puteti face o cerere la primarie in baza legii 544/2001 prin care sa solicitati informatii privitoare la regimul juridic al terenului in cauza.
terenul cu pricina se afla in fata casei mele.Este terenul din strada si pina la poarta.
terenul era domeniu public ,iar acum am aflat ca s-a eliberat un titlu de proprietate pe el.

Alte discuții în legătură

Izlazul comunal -reconstituire drept de proprietate bukinst bukinst Poate cineva sa se pronunte daca in baza Legii 247/2005 mi se poate reconstitui dreptul de proprietate pe amplasamentul original care este IZLAZ ... (vezi toată discuția)
Trotuarul: domeniu public sau nu? blackshaddow blackshaddow am si eu o intrebare si as dorii un mic ajutor in acest sens -trotuarul respectiv fasia de teren dintre gardul unei proprietati si bordura respectiv strada ... (vezi toată discuția)
Adresa catre primarie sandel2410 sandel2410 Doamne ajuta! As dori sa ştiu cum sa întocmesc o adresa catre Primarie pentru a ne comunica situatia clara a unei proprietati agricole. Sunt preot intr-o ... (vezi toată discuția)