avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de autorizatie DSV pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de autorizatie DSV pentru functionare/producere bauturi tonice?

Intentionez sa produc o bautura tonica. Am nevoie de autorizatie de functionare de la DSV? Am fost acolo si mi s-a spus ca nu este nevoie de autorizatie. Ei vin in control doar in cazul unor reclamatii. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:18, 19 Martie 2014
Este bine sa autorizati spatiul in care se va produce bautura.
Multumesc pentru raspuns, dar as dori sa primesc un raspuns mai exact. Acea autorizare este obligatorie sau facultativa?
Autorizarea spatiului este recomandata, dar raspunsul exact il veti afla intreband la DSP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)