avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... COR presedinte asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

COR presedinte asociatie

Buna seara,

Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ion damaschin , utilizator 16:39, 21 Martie 2014
Va multumesc.
Mai astept si alte pareri.
Cred ca orice venit trebuie raportat si impozitat. E deajuns doar un proprietar din asociatie care sa depuna o reclamatie...si ajungi sa platesti cat nu face. Si din experienta mea cel putin 10 proprietari dintr-o asociatie sunt tot timpul nemultumiti. Acest venit s-a hotarat intr-o sedinta, plata o aveti pe lista de plata...cu alte cuvinte, documente oricând verificabile de un organ de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contracte folosesc pentru functiile din asociatie ? akadea akadea Buna ziua, 1. Doresc sa aflu ce fel de contracte trebuie folosite corect(cf.legii) in cadrul asociatiei pentru : - presedinte - cenzor - administrator - ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre angajatii unei asociatii de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Urmeaza sa fiu administrator cu Contract Individual de Munca al unei asociatii de proprietari. Sunt inregistrata in Revisal, ANAF. 1.Ce formulare trebuie ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)