avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cazierul fiscal la infiintarea pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cazierul fiscal la infiintarea pfa

Buna ziua,

Se tine cont de cazierul fiscal la infiintarea unui PFA?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin_mn , utilizator 11:53, 11 Iunie 2014
Da, se tine cont. Depuneti actele la ORC, achitati taxele si ORC solicita cazierul fiscal. Daca va stiti cu datorii mai bine nu incepeti procedura de inregistrare a PFA-ului. Daca se constata ca aveti fapte inscrise in cazierul fiscal vi se da incheiere de respingere si nu va mai recuperati taxele achitate la infiintare.
Va multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate, in legatura cu acest subiect: nu stiu sigur daca am sau nu cazier fiscal, deoarece o firma la care am fost administrator a intrat in insolventa si se afla in aceasta procedura.
Cum pot afla daca am cazier fiscal? Pot solicita personal cazierul fiscal? daca da, unde? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde solicit cazierul fiscal pentru deschidere pfa? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate, in legatura cu acest subiect: nu stiu sigur daca am sau nu cazier fiscal, deoarece o firma la care ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Datorii pe srl, pot deschide pfa? ellada ellada Intrebarea in mare este cea din titlu. Daca am un SRL prin care am acumulat datorii pe parcursul mai multor ani(cu penalizarile de riguare), mai pot deschide ... (vezi toată discuția)