avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Lansare domeniu POR 4.3- numai pentru dotare!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Lansare domeniu POR 4.3- numai pentru dotare!

11 mar. 2014

AMPOR - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a aprobat deschiderea unei noi cereri de proiecte in cadrul DMI 4.3., in regiunile Nord-Est, Sud-Muntenia si Nord-Vest.
Ghidul solicitantului se poate descarca de mai jos.
Proiectele pot fi depuse in perioada 20 martie 2014, ora 10:00 - 17 aprilie 2014, ora 14:00.
Contractele de finantare pot fi semnate doar pana la data de 30.06.2014.
Sunt eligibile doar dotarile (echipamente, utilaje, sisteme IT), nu si lucrarile de constructii.
Pentru detalii va puteti interesa pe site-urile ADR-urilor
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 02:44, 18 Martie 2014
Vedeti ca diversi consultanti s-au apucat sa promoveze aceasta oportunitate fara a mentiona ca are aplicabilitate geografica limitata. Verificati daca judetul vostru, unde vreti sa implementati proiectul, sa fie din regiunile respective, ca sa nu pierdeti vremea degeaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Por: se prelungesc schemele de ajutor de stat pentru dmi 4.1 si 5.2! Daniela Bolog Daniela Bolog 16 ianuarie 2014 Schemele de ajutor de stat pentru DMI 4.1 \\"Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Doresc sa incep o activitate avand ca obiect colectare fier vechi, sau reparatii masini. Stiu ca pentru asceste activitati as putea accesa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)