Buna seara. Am fost anul trecut in ianuarie la circa financiara si am intrebat cat am de platit impozit casa, masina si ce tot ce ar mai fi pe anul 2013. Mi s-a comunicat o suma pe care am achitat-o integral in 25.01.2013. Anul acesta, deoarece suma era cu mult mai mare decat cea de anul trecut, mi-au spus ca dupa ce am achitat eu s-au marit impozitele asa ca am de platit diferenta de anul trecut plus penalizare ca n-am platit la timp !!!! In conditiile in care am platit integral pentru intregul an suma comunicata de ei este corect sa vina apoi cu poveste asta ? Multumesc anticipat
cei de la fisc aveau obligatia sa va trimita acasa o instiinatre de plata sau ceva prin care sa va anunte ca mai aveti de achitat o diferenta de banii,in cel mai rau caz plateati diferenta de impozit fara penalitati,ca nu este vina dv.
Daca initiatorul topicului domiciliaza in orasul de la malul mari,este unul dintre cetatenii patriei care este obligat de catre autoritatea locala sa achite sume suplimentar impuse fata de obligatiile anuale comunicate
Cu interesul crescut de asigurare fonduri la buget,autoritatea locala a decis prin HCLM majorarea taxei habitat-modificare care bineinteles nu a adus-o la cunostiinta contribuabililor
Acestia fie au primit impuneri "colorate ",fie au primit si a doua impunere pe anul in curs ,care contineau informatia ca impotriva contribuabilului a fost demarata procedura de executare silita ca exista titlu executoriu si ca in termen de 15 zile sa achite suma de baza+penalitati
Majoritatea contribuabililor ,de frica executari silite ,fac eforturi mari,isi redimensioneaza alte prioritati si necesitati inclusiv tratamente medicale pentru a achita sumele impuse de catre edil
Sunt putini acei contribuabili care au citit cu atentie ultimile comunicari,au apreciat abuzive ,netemeinice si nelegale masura impuneri de sume suplimentare obligatiilor anuale si aplicarea de penalitati la obligatii de a caror existenta nu au fost informati si au demarat actiuni in instanta
Exact cum v-a spus si inocenta, autoritatile s-au transformat in hoti la drumul mare, iti lipesc ilegal nota de plata pe usa si ...d-ai in judecata daca poti. Care poate poate, care nu, plateste ...abuz, abuz, abuz.
Mai nou, s-au luat unii dupa altii (primarii, ma refer) si ... taxeaza in stanga si in dreapta far asa ii doara capul (si mai nou, sau nu chiar, si fiscul face asta, de curand cu persoanele fizice, de mult cu persoanele juridice). Noi i-am votat !!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz impozitare
ANGADALI
Buna seara,
Am platit impozitul cu anticipatie pe intreg anul 2014 , iar ulterior s-a modificat cuantumul acestuia, fara a fi informat. Exista o prevedere ... (vezi toată discuția)