avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - revendicare imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - revendicare imobiliara

Ce motiveaza suspendarea provizorie sau definitiva a unei executari silite (acte, documente, dovezi)??

Care sunt caile de atac pentru a impiedica suspendarea provizorie sau definitiva a unei executari?

Alte discuții în legătură

Suspendarea provizorie a executarii silite Ioana Raluca Ioana Raluca Stimati colegi, Incerc sa gasesc o solutie la o problema interesanta. Am inceput o executare silita pentru pensie alimentara, partea contrara a facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Nevalabila pana la solutionarea definitiva handsu handsu O poprire infiintata de AJOFM ,contestata , castigata la recurs de catre contestator,(s-a trimis inapoi pentru rejudecare la Tribunal )poate fi pusa in ... (vezi toată discuția)