Buna seara,am si eu nevoie de un sfat de la dumneavoastra.Acum doua zile am vindut o masina unui "bijnitar"prin contract de vinzare cumparare intr-un centru autorizat(intemeiere acte auto).Dupa doua zile sunt sunat de cate acesta ca autovehicolul pe care i l-am vindut nu mai functioneaza,astfel cerind suma de bani inapoi,ca altfel el are relatii in politie si etc.....Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc
Buna ziua,
Dumneavoastra stiti mai bine care sunt defectele masinii, dar daca stiti ca autoturismul era in stare perfecta de functionare si in cazul unu proces ati castiga atunci nu aveti de ce sa va temeti. Altfel, puteti, in cazul unei actiuni in instanta, in materie civila sa fiti obligat sa ii platiti despagubiri, insemnand dobanda legala asupra banilor si indice inflatie. In materie penala, daca stiati ca masina nu e functionala, se poate face plangere impotriva dvs pentru inselaciune.
Vanzare auto
marius1xxx
buna ziua am vindut o masina second la o anumita persoana care a fost de acord cu pretul stabilit mergind cu masina in proba totul a fost ok dupa 3 saptamani m ... (vezi toată discuția)