avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap

Am orimit un certificat de incadrare in grad de handicap cu respingere pe motiv ca , codul bolii 160.1 ( inserat in certificat) nu se incadreaza in criteriile medicopsihosociale.
Va rog sa-mi comunicati ce boala este asociata acestui cod.
In fapt este vorba de un anevrism cerebral operat , cu hemipareza posttraumatica
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:59, 14 Martie 2014
Concret ati primit certificat medical de incadrare in grad de handicap,sau comisia medicala de expertiza persoane cu handicap a respins cererea ?
Daca apreciati ca solutia comisiei medicale locale nu releva realitatea,aveti dreptul sa sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap jimonalisa jimonalisa in anul 1994 tatal meu a fost internat la sectia de neurologie in urma a 3 episoade de atacuri ischemice cerebrale tranzitorii si reversibile , repetitive , ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Certificat de încadrare în grad de handicap { nelamurire } Filmehd Filmehd De curând mama mea a primit confirmarea că tocmai nu mai poate primi pensia de handicap. Deşi ei spun că nu se mai încadrează în gradul de handicap, ... (vezi toată discuția)