avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

buna ziua sint pensionara de invaliditate gr1 si handicap daca vreau sa inscriu o masina adusa din strainetate pe numele meu ce taxe trebuie sa platesc va multumesc
Cel mai recent răspuns: oltiemoke , utilizator 13:40, 17 Martie 2014
O veti conduce d-voastra sau va fi condusa de o alta persoana, un fel de sofer personal?
va fi condusa de sot va multumesc
Revin...
Stimata d-na, va trimit un link cu drepturile persoanelor cu handicap, dati click si cititi :
[ link extern ]
M-am interesat si situatia este la bunul plac al celor de la serviciul inmatriculari si a celor de la RAR !
Nu stiu concret in ce consta handicapul d-voastra si chiar daca as sti, nu va pot ajuta pt. ca in fiecare judet functioneaza legea locului, parca am fi pe vremea voevodatelor. In Arad, un cetatean cu treimea inferioara a gambei stangi amputata a inmatriculat un autoturism cu cutie de viteza automata fara nicio problema. In alt judet un cetatean cu acelasi handicap, acelasi picior, a fost trimis la nu stiu ce firma sa-i faca nu stiu ,,modificare", asta in conditiile in care autoturismul era prevazut din constructie cu cutie automata de schimbare a vitezelor. Unei d-ne cu paraplegie i s-a cerut sa-si modifice la autoturism bancheta din spate, sa-i faca o firma ,,autorizata" un fel de scaun...totul cu vreo 2000 de euro...taxa fiind 2400 de euro!!!
Deci...
Mergeti la RAR din judetul de domiciliu, e singurul sfat pe care vi-l pot da !
Succes !
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2014
DlGoe, utilizator
va multumesc frumos si sanatate tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa de mediu vlad10bm vlad10bm Intr un comunicat de pe site ul dumneavostra am vazut ca sunt niste exceptii in platirea taxei de timbru, mai exact : \\" in scopul preluarii si transportarii ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare atu_targoviste atu_targoviste Buna ziua, Pentru persoana cu handicap gr 2(picior stang amputat)se achita taxa in conditiile in care-si va achizitiona din alta tara masina cu comenzi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap black_katta black_katta Tatal meu are gradul 2 de handicap (piciorul stang amputat de deasupra genunchiului). As dori sa stiu care sunt sansele sa poata inmatricula (fara a plati ... (vezi toată discuția)