avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Unde pot face plangere impotriva unui avocat?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Unde pot face plangere impotriva unui avocat?

am inceput un proces de partaj si de iesire din indiviziune a unui imobil,am apelat la un avocat care a inceput procedura ,dupa 2 luni mia cerut bani pentru taxa de timbru o anumita suma de bani ,iam platit ,dupa 2 saptamini mam interesat sa vad daca a inceput procesul si am observat ca a fost respins ca ne indeplinire termenului de 10 zile de a depune la dosar anumite acte ,dar nu se mentiona de taxa de timbru in inscrisurile primite de la judecatorie,am luat legatura cu avocatul si lam intrebat ce sa intimplat cu plingerea de ce a fost respinsa ,mia raspuns ca nam indeplinit termenu de depunere ,bun da cu taxa de timbru ce se intimpla?mia spus ca imi da bani inapoi,dar pe bani dati pe taxa de timbru nu mia dat nici o chitanta si mia spus ca facem din nou actiunea.Dupa introducerea din nou a actiuni mam trezit ca nu mai pomeneste nimic de taxa data,ca sami dau seama din discuti ca taxa no sa o mai vad .si sa vedem ce calcule vin de la judecatorie .
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 12:42, 14 Martie 2014
faceti plangere la barou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul unui avocat care cunoaște legislația germană vitalie93 vitalie93 Buna ziu ma numesc vitalie am 25 de ani cu doi ani in urma am pelacat in Germania deami face un viitor. miam gaset un job nu ideal dar imi cistigam bucata ... (vezi toată discuția)
Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii comerciantu comerciantu daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)