avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - coduri CAEN, dosar inregistrare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - coduri CAEN, dosar inregistrare

Buna ziua,
Am sa va explic cat de bine pot activitatea pe care doresc sa o desfasor pentru ca am nevoie de ajutor la alegerea codurilor CAEN.
Logodnica mea este designer de genti si pantofi si vrem sa infiintam un PFA pe numele meu deoarece eu sunt proprietarul unui imobil in Bucuresti, imobil care va deveni sediul social. Noi vrem sa colaboram cu ateliere si/sau fabrici de marochinarie care sa produca designe-urile noastre. Am vrea sa cumparam si pielea si alte accesorii tot de la producatori. Produsele astfel obtinute am vrea sa le introducem in magazine care sa se ocupe de vanzarea lor atat in magazin, cat si online. De asemenea, vrem sa avem si propriul site de unde sa putem sa vindem noi online (ramburs, cu card). O sa avem nevoie de posibilitatea de a lucra si cu o firma care sa ne faca livrarile la domiciliu clientului pe viitor.
Am avea nevoie de ajutor si in privinta completarii cat mai corecta a actelor care tin de dosarul de inregistrare (cererea de inregistrare in RC, fiscala si autorizare; declaratia pe proprie raspundere).
Pt inregistrare, nu o sa avem sedii secundare si nu cred ca ne trebuie nici birou, salariati (o sa fiu decat eu, e nevoie sa trec vreun salariat?), sunt nelamurit in privinta activitatilor desfasurate in afara sediului social/profesional si a sediilor secundare (trebuie sa bifez casuta?).
In cerere trebuie sa trec obiectul de activitate: activitatea principala presupun ca este 4791 (comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet). Mai sunt si alte activitati secundare (clase CAEN) care trebuie declarate?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie primarie pfa qabriel qabriel Buna seara, voi fi pe cat posibil de scurt. Am deschis un Pfa(am certificatul de la RC si l-am inscris si la ANAF). Sediul profesional e acasa. In mod ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru firma vanzari incaltaminte. Ionutdogaru Ionutdogaru Buna ziua doresc sa deschid un magazin online de incaltaminte. Produsele vor fi achizitionate si branduite cu firma proprie de catre ateliere cu care voi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)