avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mizerie din cauza santierului de constructie a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mizerie din cauza santierului de constructie a metroului in Dr. Taberei

Buna seara,
As vrea sa ma indrume cineva unde pot depune o plangere vis a vis de nerespectarea normelor de mediu in ceea ce priveste santierul din Dr. Taberei, magistrala de metrou. Locuiesc langa Valea Ialomitei iar aici aerul este irespirabil, este un praf ingrozitor, betonierele gonesc pe strada vijelios si ridica tot praful, masina care ar trebui sa mature si sa ude strada (constant, din punctul meu de vedere) trece pur si simplu in plimbare si doar uneori mai baga matura, niciodata uda, si asa ridica si mai mult praf.
Inteleg ca este santier, dar cu siguranta nu sunt respectate minimum de norme de protectie a oamenilor care din nefericire stau in preajma.
Cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:47, 14 Martie 2014
Primarie, prefectura, garda de mediu, Metrorex, constructor, presa scrisa si audio-vizuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot de la constructia unui supermarket mihalutza2003 mihalutza2003 As dori sa stiu carui institutii din Timisoara sa ma adresez in legatura cu galagia produsa de la constructia unui supermarket intr-o zona exclusiv ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la aer ? aeg aeg Locuiesc la etajul 10 al unui bloc din bucuresti. Ori de cate ori vreau sa deschid ferestrele, imi invadeaza casa un aer care miroase a excremente de pisica ... (vezi toată discuția)
Poezii care ne-au mangaiat sufletul de-a lungul timpului... Andreea-Ionescu Andreea-Ionescu Am deschis acest topic din dorinta de a se posta aici poezii care v-au marcat in evolutia Dvs. ca personalitate. In spatele fiecarei poezii, poem, exista o ... (vezi toată discuția)