avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

buna dimineata
in cazul cand un sindicat vrea sa dea in judecata unitatea pentru neplata unei prime stipulate in contractul colectiv de munca poate sa faca acest lucru fara avocat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 15 Martie 2014
Da, se poate promova actiunea in instanta si fara a avea un avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri contributie nemembri sindicat teodora27 teodora27 Buna ziua, Am citit despre acest subiect raspunsurile din acest forum dar am ramas cu 3 nedumeriri: 1. sunt sau nu obligati liderii de sindicat sau ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitatea la nastere mihaela022005 mihaela022005 Sunt anagajata ca secretara in cadrul unei Universitati de stat. In iulie am nascut si in Contractul Colectiv de Munca pe 2007 este trecut un articol, cred ca ... (vezi toată discuția)