avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de sponsorizare vs. contract de prestari ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de sponsorizare vs. contract de prestari servicii

Buna ziua,

Sunt persoana juridica si doresc sa imi promovez numele si imaginea in cadrul emisiunii unei televiziuni locale (detinuta de o persoana juridica - SRL) contra unei sume de bani. in acest caz ce tip de contract intocmesc: de sponsorizare sau de prestari servicii publicitare.

Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2014
negrugri, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:05, 3 Aprilie 2014
Veti intocmi contract de prestari -servicii media

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare GEORADU1971 GEORADU1971 cum pot beneficia de o sponsorizare pentru achizitionarea de proteze auditive pentru un copil minor,prin contract de sponsorizare sau de mecenat ? M-i s-a ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sponsorizarea? Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In ce conditii un SRL poate acorda sponsorizare fie in bani fie in produse? (vezi toată discuția)