avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita asociatie proprietari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita asociatie proprietari

Cum poate fi executata silit o asociatie de proprietari de catre un furnizor in conditiile in care asociatia nu detine bunuri? Multumesc!
poprire cont bancar
Se pot executa conturile asociatiei de proprietari
Mai exista varianta, in cazul in care asociatia de proprietari nu detine cont bancar,ca executorul judecatoresc sa negocieze cu debitorul asociatie de proprietari recuperarea sumei dispuse de instanta de judecata prin extinderea executarii silite asupra incasarilor asociatiei de proprietari in numerar.
A fost blocat contul bancar fara a primi o somatie, cum trebuie sa procedam?
Cum putem face contestatie la executare daca nu avem o somatie de la execuror?
Pot fi executate si conturile pentru fondul de reparatii si de garantie a administratorului ?
Din cate stiu sunt conturi speciale cu destinatii speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari executata silit de catre furnizorul de agent termic IIC IIC Buna ziua, Am citit pe forum mai multe subiecte referitor la executarea silita a locatarilor de catre asociatiile de proprietari, dar ce se intampla cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita rosuione rosuione Ce poate executa un furnizor de la o asociatei de proprietari, pentru facturi neachitate, in afara de porpire pe cont. Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari andreica1 andreica1 Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)