avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen optica medicala
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen optica medicala

Buna ziua
As dori sa stiu ce cod caen trebuie pus pentru optica medicala care are ca activitate principala determinarea de dioptrii si secundara comert cu amanuntul?
La registrul comertului mi-au spus ca ei inregistreaza firma doar pentru comert cu amanuntul.
Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuie pentru a inregistra firma (va fi PFA) cu activitatea principala prestare servicii activitati conexe medicale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 16 Martie 2014
La Camera de Comert se rezolva infiintarea PFA-ului.
Inregistrarea unui PFA nu intra in competenta Camerelor de Comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)