avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu maternitate

buna ziua
va rog sa imi explicati cum se calculeaza concediu de maternitate, avand in vedere ca pe 20 martie ar trebui sa fie prima zi de concediu si pana acum am fost in concediu de risc maternal. De la 1 octombrie 2013 am avut un salar brut de 1378 ron.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 17:23, 16 Martie 2014
Gasiti aici explicatiile necesare:
www.avocatnet.ro/content/for...

In cazul dvs. in cele 6 luni anterioare se va lua in calcul indemnizatia de risc maternal pe care ati avut-o si salariul realizat pe perioada lucrata din aceeasi perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna papic papic Buna ziua Cum se calculeaza concediul de odihna in 2014 nu mi-am efectuat concediul de odihna am salarul minim pe economie din 7 iulie am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal crisn crisn Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu de risc maternal,daca se retin sau nu contributiile . Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Concediu prenatal iulian1983 iulian1983 Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem ... (vezi toată discuția)