Buna ziua
Cum se calculeaza concediul de odihna in 2014 nu mi-am efectuat concediul de odihna am salarul minim pe economie din 7 iulie am intrat in concediu de risc maternal din 1 octombrie pana in 31 ianuarie 2015 concediu de maternitate din 1 februarie pana in 3 martie cooncediu de odihna cum se calculeaza suma pe care trebua sa primesc pt concediu 20 zile am avutt pe februarie ce suma trebua sa primesc cat la suta din dalar se primeste in timpul concediului eu am primi 550 roni mi se aper foarte putin chair daca se calculeaza sin salariul de 850 roni brut cat ama avut pana cand am intrat in risc maternal
salar net luna iunie 2014-636ron-20zile lucrate
mai 2014-689ron16 zile lucrate 5zile co
aprilie 2014-718 ron 21 zile lucrate
Art. 150 C.mun.
(1) Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă. (2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
....
Plata cm
papic
Buna Ziua
In anul 2014 am fost in cm mai precis din iulie in risc maternal dupa acea in prenatal si postnatal. am salariu minim pe economie in fiecare luna ... (vezi toată discuția)