ynocentta a scris:
Dv ati incheiat procura autentificata in favoarea persoanei care a incheiat contractul de vanzare cumparare in care dv figurati drept proprietar ?
Daca dv nu ati incheiat procura pentru achizitie bun mobil,iar persoana fara acordul dv a inteles sa se foloseasca de datele dv de identificare,conditionat de circumstante,de prejudicii,acesta poate raspunde pentru faptele sale in fata dv sau si a legii penale
Eu nu am absolut nicio legatura personala/profesionala cu angajatul acelei firme, nu am incheiat nicio procura. Eu nu am avut contact cu acel angajat numai in cadrul acelei firme (dovada este dosarul, care nu are absolut nicio legatura cu cvc fals, la care a fost anexata copia dupa C.I.). In acel contract eu figurez ca fiind cumparator, iar vanzatorul este o persoana necunoscuta. A fost intocmit dosar penal pe numele angajatului, insa eu sunt executat silit pentru neplata impozitului aferent acelui automobil (suma astronomica) si am avut numeroase cheltuieli cu aceasta problema.
Ceea ce doresc eu sa aflu este daca societatea comerciala poate fi trasa la raspundere pentru nerespectarea legii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Multumesc!