avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ,am o întrebare. Am cumpărat o mașină în ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ,am o întrebare. Am cumpărat o mașină în decembrie ...

Buna ,am o întrebare. Am cumpărat o mașină în decembrie și proprietarul nu mi-a dat fiscalul,cu promisiunea că mi-l va da. La rândul meu am vândut mai departe mașina ,dar am făcut cvc între noul cumpărător și proprietar. Întrebarea mea este că acum daca noul proprietar nu primește fiscalul nici el de la proprietar,eu pot fi tras la răspundere cumva? Pentru că eu nu figurez nicăieri în acte și noul proprietar are doar o copie după buletinul meu. Când am cumpărat mașina contractul a fost făcut între tatăl meu și proprietar. Cumpărătorul știa că nu am fiscalul .
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
Georgiana993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgiana993 , utilizator 14:05, 26 Ianuarie 2022
Va confruntati cu situtie delicata in situatia in care precizati ca ati cumparat o masina dar eu nu figurez nicaieri in acte ....
Dv figurati drept vanzator in contractul incheiat pentru tranzactionare vehicul,daca nu puneti la dispozitie certificatul fiscal,va asumati responsabilitatea sa fiti actionat in instanta de catre cumparator pentru ca instanta prin hotarare judecatoreasca sa va oblige sa puneti la dispozitie certificatul fiscal
Nu figurez eu că vânzător,figurează tot vechiul proprietar. Este tot între vechiul proprietar și persoana căreia i-am vândut eu mașina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina MadalinaCosac MadalinaCosac Detinem o masina, care a fost vanduta in acte in anul 2015. Pana la momentul actual nu a fost inmatriculata deci ea este pe numele vechiului proprietar, dar ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un camion prin o intelegere de mână sabin cj sabin cj In luna decembrie 2015 m-am înțeles cu un cetățean să îi cumpăr un camion vechi. Am făcut o întelegere scrisă de mână, i-am dat toti, banii la care ... (vezi toată discuția)