avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tax free shopping, restituire TVA la persoane fizice
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tax free shopping, restituire TVA la persoane fizice

Buna ziua,
am o firma platitoare de tva, autorizata la finante pentru TAX FREE SHOPPING, adica returneaza TVA-ul cumparatorilor persoane fizice din tari din afara UE. Am avut un asftel de cumparator si a revenit la magazin cu actele semnate de vama, iar pe baza acestora i-am facut o dispozitie de plata si i-am dat tva-ul corep facturii de cumparare.
Cum inreg eu aceasta operatiune pe conturi???

Alte discuții în legătură

Recuperare tva client persoana fizica constantin85 constantin85 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema referitoare la solicitarea recuperarii TVA-ului de catre un client aflat in afara Comunitatii ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva pentru import din rusia Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, Am un SRL-D nou infiintat si as dori sa stiu cum este mai bine sa fac: sa ma inreg. ca si platitor sau neplatitor de TVA, trebuie sa ma inreg. in ... (vezi toată discuția)