avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitate montare camere video supraveghere spatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitate montare camere video supraveghere spatii comune bloc

Care sunt prevederile legale in privinta montarii camerelor video pentru supraveghere? Locuiesc la bloc si doresc montarea unei camere pe casa scarii deasupra usii mele de intrare .Deasemenea o camera in casa pentru supraveghere parcare fata blocului intrucat au mai fost incidente. E legal ? Trebuie autorizatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:36, 17 Martie 2014
Nu va trebuie autorizatie.
Contactati firma specializata si cei de-acolo, cunoscand legislatia, va vor indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Montare sistem de supraveghere video ada2000 ada2000 buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 20 de apartamente si dorim montarea unui sistem de supraveghere video in casa scarii si as dori sa aflu ce conditii ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)