avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN produse apicole
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN produse apicole

asi dori sa aflu ce coduri trebuie sa activez la camera de comerti exact pentru a vinde produse apicole miere,polen,propolis si cu amanuntul, ca sa pot sa facturez la magazine, incit am pfa, partea de autorizare pentru ambalare stiu, dar nu stiu exact care cod caen trebuie sa activezi, plus daca vreau si export pentru micro si macro ambalare inca de care cod am nevoie. multumesc daca se poate puteti sa mi trimiteti si mail raspunsul.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:56, 30 Martie 2014
Mare atentie cu PFA-ul. De regula acesta forma de organizare nu permite desfasurarea activitatilor de comert! Daca doriti sa vindeti sau sa exportati, mai bine va ganditi la un SRL. Mult succes!
Multumesc, Am si un SRL intradevar in cod caen ca activitate nu este trecut comertul cu produse apicole, asta ar insemna ca pentru usurinta ar trebui sa activez prin SRL caen -e respective, si care ar fii aceste caenuri, pentru ca nu gasesc exact intre caenuri ca produse apicole, si pentru a reusi si export ce caen ar mai trebui adaugat.
Puteti folosi urmatoarele coduri:
4639 Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun
4729 Comert cu amanuntul al altor produse alimentare in magazine specializate
Pentru activitati de export este necesar sa va obtineti numarul EORI si sa va inregistrati in ROI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen roxana-ioana roxana-ioana Buna ziua! As dori sa stiu ce coduri caen se pun pentru plafar? (vezi toată discuția)
Cod caen corect bocai bocai Va rog un raspuns legat de cod caen corect, respectiv codul declarat ca principal este 4711-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Magazin apicol olyaneggy olyaneggy activitatea bazata pe cod caen 4661 (in cazul asta comert cu echipament apicol....) si activitate cu cod caen 4729 (in cazul asta comert cu miere si produse ... (vezi toată discuția)