avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - Declaratia privind obligatiile de constituire si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - Declaratia privind obligatiile de constituire si plata (CASS)

Se mai depune pentru PFA Declaratia "privind obligaţiile de constituire şi plată la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate datorate de alte persoane decât cele care desfăşoară activitate în baza unui contract individual de muncă" [ link extern ] ?
Cel mai recent răspuns: ipi , utilizator 09:37, 19 Martie 2014
Se depune de catre persoanele care nu sunt asigurate si au alte venituri ( nu pfa, nu salariati, someri...)
Din cate imi amintesc se depunea si de catre PFA la inceputul anului, tocmai pentru a intra in evidenta CASS, si nu sunt sigur daca s-a schimbat legea in privinta asta sau nu de cand plata pentru CASS se face la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la sanatate pentru pfa pit_dorina pit_dorina daca sunt pensionar si detin un pfa cu norma de venit trebuie sa depun declaratie la casa de pensii si sa platesc contributia de 5.5% multumesc! (vezi toată discuția)
Dosar sãnãtate florinat florinat Bună ziua, Am depus actele pentru un PFA și aș dori să știu ce acte trebuie să conțină dosarul pe care trebuie să-l depun la ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la pfa voda.anca voda.anca Buna ziua, In 2010 am infiintat PFA. Codurile caen pe care le am nu ma ajuta sa efectuez o activitate noua. Cum trebuie sa procedez pentru adaugarea unui ... (vezi toată discuția)