avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract RDS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract RDS

Buna ziua,

Un sfat as vrea pentru urmatoarea speta, parintii mei au un contract RDS pentru televiziune, internet si telefonie de 8 ani, contract care l-am schimbat pe numele meu la aceeiasi adresa prin procura notariala acum o saptamana. Am vrut sa ma inscriu intr-o promotie pe o au cei de la RDS criteriul de eligibilitate fiind vechimea abonamentului in locatia respectiva si mi-au spus ca nu este posibil deoarece nu se considera o continuitate a abonamentului. Mentionez ca numele meu este cel de dupa casatorie.

Alte discuții în legătură

Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)