avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestarea unui proces verbal de contraventie din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestarea unui proces verbal de contraventie din 2011, necomunicat

Buna ziua,
Am primit in luna februarie, o somatie de la executor judecatoresc, prin care mi se pune in vedere sa achit contravaloare rovinieta plus cheltuieli executare.Cu aceasta ocazie, am observat si eu pt prima oara procesul verbal de contraventie din 28.06.2011.Este firesc ca, in 2014 sa ma execute silit in baza unui titltu executoriu din iunie 2011 pe care nici nu l-am primit? M-am adresa oficiului postal pt a-mi confirma daca a fost sau nu comunicata corespondenta cu AR nr... .Din pacate acestia nu mai detin datele din acea perioada.
Ce pot face?Contestatia la executare si la titlu sustinand ce?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Rovinieta dupa 3 ani - ce pot face? tucalan tucalan Buna ziua, Am primit somatie de plata de la executor judecatoresc privind cheltuieli executare si contravaloarea unei roviniete din 2011.Precizez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita tarif despagubire rovinieta cnadnr mistery01ro mistery01ro Buna ziua! Am primit azi la adresa de domiciliu o somatie din partea executorului judecătoresc prin care mi se cere plata unei sume de 28 EUR (tarif ... (vezi toată discuția)