avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Taxa redeschidere proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Taxa redeschidere proces

buna ziua!intrebarea mea este despre o suma de bani pe care avocatul a cerut-o unui prieten de-al meu pt a incerca sa ii redeschida un proces in care a fost condamnat!Avocatul a spus ca asta e taxa(2000 ron),dar nu a cerut dovezi cu care ar fi justificat de ce vrea sa redeschida procesul!!!intai se face demersul????si apoi probe???atunci cum ar putea fi de acord instanta sa il rejudece daca nu aduce si niste dovezi???multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ralucka , utilizator 21:29, 17 Martie 2014
Probabil ca suma de 2.000 ron reprezinta onorariul avocatului pentru demersul ce urmeaza a fi efectuat de acesta. In functie de obiectul procesului, acesta impreuna cu dvoastra va propune si probele ce urmeaza a fi administrate.
multumesc de raspuns!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu executor judecatoresc Mirovi Mirovi Care este suma maxima sau cota procentuala ce poate reprezenta onorariul executorului judecatoresc (exclusiv cheltuielile administrative si procedurale) din ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei fapte de frauda claudiaeli claudiaeli Faptele s-au intamplat in 1999,in anul 2000 in luna ianuarie familia a plecat din tara pana in ziua de astazi,locuind in marea britanie. ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a anula o condamnare Minodora69 Minodora69 Acum 12 ani mi s-au furat actele de identitate. M-am trezit acum ca sunt condamnata la o sentinta de inchisoare de 6 ani pentru fapte comise acum 12 ani de ... (vezi toată discuția)