avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna ziua, sper sa nu fiu injurat dar ma vizitat politia si mi-a dat o invitatie de audieri, am niste reclamatii de inselaciune(tepe), la ce sa ma astept de la noul cod penal?in invitatie scrie ca sunt chemat pt audieri, tin sa precizez ca sunt la prima abatare, nu am mai avut probleme cu politia decat parca o amenda neachitata, conteaza daca este o reclamatie sau mai multe?
Cel mai recent răspuns: gypsy5 , utilizator 18:10, 4 Aprilie 2014
Aveti posibilitatea sa va impacati cu persoanele vatamate.
se poate cere din partea persoanelor de ex iam vatamat de 1 mil, el cere 10 sa se impace?
Ei pot cere fireste, incercati sa ajungeti la o intelegere, sunteti la mana lor acum.
daca nu ma inteleg ce o sa patesc?
Daca spuneti ca sunt mai multe plangeri impotriva dvs, cred ca veti fi trimis in judecata si condamnat, pe noul cod penal daca nu exista unitate de subiect pasiv nu va fi considerata infractiune continuata, se va retine concurs de infractiuni si pedeapsa este mai severa.

Alte discuții în legătură

Furtul dintr-un mijloc de transport în comun trailer1234 trailer1234 Buna ziua! Atunci cand o persoana urca intr-un autobuz si fura de la trei persoane diferite bunuri din buzunare, iar la prima statie coboara, va raspunde ... (vezi toată discuția)
Prescriere fapta comisa nov.2005-iun.2016 mariacomanescu1995 mariacomanescu1995 Va rog sa-mi spuneti cand se prescrie urmatoarea incadrare si daca se judeca dupa noul sau vechiul cod penal( faptele s-au petrecut in perioada nov.2005-iunie ... (vezi toată discuția)
Cumulare pedeapsa astridamel astridamel Pentru o infractiune de inselaciune in forma continuata, cineva a primit, prin aceeasi hotarire sentinta, in prima instanta , o pedeapsa de 4 ani si alta de ... (vezi toată discuția)