Buna ziua, sper sa nu fiu injurat dar ma vizitat politia si mi-a dat o invitatie de audieri, am niste reclamatii de inselaciune(tepe), la ce sa ma astept de la noul cod penal?in invitatie scrie ca sunt chemat pt audieri, tin sa precizez ca sunt la prima abatare, nu am mai avut probleme cu politia decat parca o amenda neachitata, conteaza daca este o reclamatie sau mai multe?
Competenta teritoriala este determinata in primul rand de locul savarsirii infractiunii;daca sunteți suspectat de săvârșirea unei infracțiuni au dreptul sa va ia amprente.
mi sa spus sa ma prezint iara pana la o data anume, ma pus sa scriu asta si in declaratie, sa i prezint o dovada de plata(pentru o persoana vatamata), daca o sa fac plata si nu o sa ma prezint ce o sa mi se intample?pot spune ca am foarte mare rau la drum lung de masina, la ambele drumuri dus-intors pe care le-am avut am avut probleme mari
Cumulare pedeapsa
astridamel
Pentru o infractiune de inselaciune in forma continuata, cineva a primit, prin aceeasi hotarire sentinta, in prima instanta , o pedeapsa de 4 ani si alta de ... (vezi toată discuția)